Ali Vlieg
Eigenaar/financieel

Mijn naam is Ali Vlieg. Ik ben 30 jaar jong en inmiddels 7 jaar getrouwd. Samen met mijn man Joost Vlieg woon ik in Zuidhorn en hebben wij 2 kinderen. Mijn passie is koken en reizen, maar ook vind ik het heerlijk om een avond op de bank te zitten (met man of een vriendin) met een goed glas wijn.

Ik ben werkzaam geweest bij diverse bedrijven en in het bezit van een diploma als middenkaderfunctionaris reizen en toeristische informatie. Ik heb als assistent productmanager en medewerker klantrelaties en kwaliteitsbewaking gewerkt bij OAD Reizen (welke helaas failliet is gegaan), en als reisadviseur bij verschillende reisbureaus (waaronder Arcos Travel Groningen en VakantieXperts de Hunze.

In een ver verleden ben ik ook nog medewerkster geweest bij een hotelreceptie en heb ik gewerkt als serveerster. In 2012 kwam ik in aanraking met telecom en energie. De adviserende rol in alle functies die ik heb gehad spraken me altijd al aan. Wat ik alleen miste op de markt is een Echt onafhankelijk advies voor alle diensten die je dagelijks gebruikt, van factuur uitpluizen tot volledige infrastructuur inventariseren op locatie. Hieruit is Direct Bespaar Advies ontstaan. Een onderneming die zich richt op de beste dienst voor de scherpste prijs. Dit zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.

Mijn rol binnen DBA is vooral planmatig, doelstellingen en onderhouden van financiën. Ik ben dagelijks bezig om beleidsmatig te kijken hoe wij onze klanten nog beter kunnen bedienen. En uiteraard doe ik als eigen ondernemer nog veeel meer dan dat ! Als je ideeën of tips hebt voor DBA hoor ik dit uiteraard graag!

De focus van ons ligt op het persoonlijke contact met de klant en zijn of haar wensen. Het advies wordt puur gebaseerd op de beste deal voor de klant, niet voor ons. Ons uitgangspunt is: behandel je klanten zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden. Niet alleen als het gaat om financieel voordeel, maar ook in service en betrokkenheid.

Wil je graag een persoonlijk advies van ons en zou je het fijn vinden om een vrijblijvend eerste gesprek aan te gaan met 1 van onze accountmanagers? Klik dan even op de accountmanager die in jouw regio werkzaam is, zo kun je snel schakelen en kun je zelfs dichtbij nog even bij ons op de koffie!