Energie

Direct Bespaar Advies zoekt naar een voordelige en passende leverancier voor uw bedrijf

Voordelige leverancier
Energie besparing

In deze tijden is het nodig om op bedrijfskosten te besparen, vooral op een kostenpost zoals energiekosten. Direct Bespaar Advies bekijkt en vergelijkt of u uw huidige energiekosten kunt terugbrengen door over te stappen naar een andere energiemaatschappij.

 

Energie voor ondernemers

In Nederland kunt u zelf kiezen welke energieleverancier stroom en/of gas aan uw onderneming levert. U kunt 1 leverancier voor gas en elektriciteit hebben, maar dit mogen ook 2 aparte bedrijven zijn: 1 voor de levering van gas en 1 voor elektriciteit.

De energietarieven van de energiebedrijven wisselen elk half jaar en soms zelfs elk kwartaal. Dit zorgt ervoor dat ondernemers al snel niet doorhebben dat ze te veel betalen.

 

Direct Bespaar Advies zoekt naar een voordelige en passende leverancier

Op de energierekening vind u drie hoofdposten: levering, netwerk- of transportkosten en belasting. Door over te stappen naar een andere energieleverancier kunt u al snel flink besparen op de leveringskosten, maar ook netwerk- of transportkosten en belastingen nemen wij onder de loep voor u.

Direct Bespaar Advies zoekt naar een voordelige en passende leverancier voor uw bedrijf. We analyseren uw huidige facturen en bespreken uw voorkeur en ervaring. Op basis van deze informatie brengen we een onafhankelijk en passend maatwerkadvies uit. Gaat u akkoord, dan regelen wij de rest. Wij werken alleen met gerenommeerde zakelijke partners om u de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Voor een passend energie advies op maat kunt u ook contact opnemen via het contactformulier. U kunt meteen uw facturen insturen, zodat wij direct kunnen beginnen met de energie-analyse.

Onze aanbieders
Gerenommeerde zakelijke leveranciers