Internet & Data

Zakelijk internet biedt meer mogelijkheden dan consumenten internet.

De perfecte deal
Internet & Data

Zakelijk internet
Zakelijk internet biedt meer mogelijkheden dan consumenten internet. Denk hierbij aan extra diensten zoals het koppelen van een pinautomaat of alarmcentrale. Ook uw telefooncentrale kan worden geregeld via het internet.

Er worden veel verschillende zakelijke internetpakketten aangeboden. Zo kunt u er voor kiezen om een losse internetverbinding aan te schaffen, maar u kunt ook kijken naar een compleet pakket inclusief bellen en televisie.

Data (mobiel internet)
Mobiel werken is de toekomst. Mobiel internet is dan ook zeker aan te raden als u of uw personeel vaak onderweg is. Met mobiel internet kan er mobiel gewerkt worden op bijvoorbeeld een laptop of tablet. Zo kunt u voor de laptop werken met een dongel (usb) en voor een tablet is het mogelijk om een simkaart in de tablet te doen. Ook als u buiten Nederland mobiel internet nodig heeft zijn er tal van mogelijkheden.

 

Direct Bespaar Advies voor een advies op maat

Met alle zakelijke en mobiele internetmogelijkheden is het te begrijpen dat u niet weet wat nu het beste is voor u bedrijf. Direct Bespaar Advies zoekt het graag voor u uit. Op basis van uw wensen en eisen bieden wij een offerte aan. Gaat u akkoord, dan zorgen we ervoor dat alles wordt geregeld. Wilt u weten of u kunt besparen bij uw huidige provider? Ook dit zoeken we ook voor u uit.

Wij bieden onze diensten aan en maken zo de perfecte deal voor internet mogelijk voor iedere ondernemer. Wilt u dit ook? Neem telefonisch contact op of stuur alvast uw facturen in via onze contactpagina.

Onze aanbieders
Gerenommeerde zakelijke aanbieders