Mark Jankoski
Adviseur

Mijn naam is Mark Jankoski, ik ben 40 jaar, pas getrouwd en zie mijzelf als een echte levensgenieter!

Ik houd van reizen, samen leuke dingen doen met m’n geweldige vrouw en sta altijd graag voor iedereen klaar.

Ik heb ruim twaalf jaar ervaring als adviseur, ik heb met name ervaring in de telecom branche opgedaan. Ik vind dat in deze tijden het nodig is om op bedrijfskosten te besparen, vooral op grote kostenposten zoals communicatie en energie. Daarom kom ik graag bij u langs voor een onafhankelijk ,betrouwbaar en volledig advies op maat voor nu en in de toekomst.

Als adviseur bij Direct Bespaar Advies zorg ik niet alleen voor een advies, ik regel ook alles op de achtergrond, zodat u als ondernemer zich volledig kunt focussen op uw kernactiviteit(en).

Tevreden klanten, goed advies en een goede klant relatie zijn dingen die ik hoog in het vaandel heb staan.

Ik kijk al uit naar onze ontmoeting!