PARTICULIER   |   ZAKELIJK

Direct Bespaar Advies

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Veel mensen betalen te veel voor de diensten waar ze dagelijks gebruik van maken. Omdat er tegenwoordig ontzettend veel leveranciers en providers zijn, en de informatie op internet eindeloos is, is het lastig een deal te vinden die past bij uw wensen en uw budget. Direct Bespaar Advies helpt u hierbij! Wij willen een goede deal mogelijk maken voor iedereen en dat doen we als volgt:

Huidige situatie
Inventarisatie

Elke opdracht begint met een inventarisatie. Wij inventariseren uw kosten aan de hand van uw facturen, maar we kijken ook naar uw gehele infrastructuur. Ook vernemen graag wat uw ervaring is met de huidige leverancier en wat u anders zou willen.

Beste deal
Advies op maat

Op basis van de verstrekte informatie brengen wij een advies uit. Dit advies is altijd in uw voordeel, niet die van ons. In onze adviesofferte ziet u in één oogopslag welke leveranciers voldoen aan uw eisen. Als u een ander voorstel heeft is dit uiteraard bespreekbaar! Gaat u in zee met één van de leveranciers uit onze offerte? Dan handelen wij het verder af.

Wij gaan verder
Evaluatie en toekomst

Een goede klantrelatie is erg belangrijk voor ons. Wij blijven dan ook in contact met u en vernemen graag of ons advies voldoet. Eventuele vraagstukken lossen we namens u op met de leverancier.

Voordat uw contract of abonnement verloopt nemen we contact met u op voor verlenging of opzegging. Uiteraard kunnen we het contract of abonnement opnieuw onder de loep nemen om te kijken of uw aanbieder nog steeds het meest interessant is voor u en het beste aansluit op uw huidige situatie.

Hoofdkantoor

Handelsweg 8A
9804 TK Noordhorn

Contactgegevens

Tel. 085 – 0215 888
info@directbespaaradvies.nl

© 2019. Direct Bespaar Advies. All rights reserved - Privacyverklaring - Disclaimer | Designed by GWsites