PARTICULIER   |   ZAKELIJK

Advies nodig?

Telefoon

085 - 0215 888

E-mail:

info@directbespaaradvies.nl

Gratis postcode check

Vul hieronder uw postcode en huisnummer in en vind de beste televisie abonnementen!

PostcodeHuisnummer

Televisie

Momenteel zijn er 3 mogelijkheden op de markt voor het kijken van televisie. Het zogenoemde interactieve televisie kijken via ADSL ; televisie kijken via de kabel met mogelijkheid tot het kijken van digitale televisie en televisie kijken via de schotel. Hierin zijn de mogelijkheden ook steeds uitgebreider.

 

Interactieve TV:
Met Interactieve TV via ADSL kijk je overal in huis televisie. Zo kijk je met Interactieve TV nu ook tv op je laptop, tablet en smartphone en kan dit allemaal draadloos en mobiel. Lig je bijvoorbeeld net in bed en heb je alleen je tablet of smartphone bij de hand dan is dit geen probleem. Via Interactieve TV online kijk je jouw lievelingsprogramma’s waar en wanneer je maar wilt. Daar komt bij dat de verschillende tv’s en apparaten via het internet met elkaar in verbinding staan. Neem je bijvoorbeeld een programma op of bestel je een film in de online videotheek is deze op alle tv’s en mobiele apparaten beschikbaar. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk een deel van de film beneden op de tv te kijken en het andere deel van de film boven op je smartphone.

En er is meer, je hebt zelfs de mogelijkheid om buitenshuis de programmagids te bekijken en programma’s op te nemen. Rechtstreeks vanaf je laptop, tablet of smartphone. Deze optie is beperkt tot een maximum van 2 tv’s per huishouden.

Hoe werkt het?
Download de mobiele applicatie voor je smartphone of tablet of ga naar de Interactieve TV webpagina van de desbetreffende provider. Wanneer je de applicatie opent of inlogt op de Interactieve TV webpagina verschijnt er direct een overzicht van de beschikbare zenders die je kunt bekijken. Vervolgens selecteer je de gewenste zender waarna deze automatisch wordt afgespeeld.

Tv kijken via de kabel:
Digitaal televisie kijken is bij Ziggo de standaard. Daarom krijgt u in het TV Standaard-abonnement de top 16 zenders in High Definition en is interactieve tv voortaan vast onderdeel van uw abonnement. In de allerbeste kwaliteit, aldus de Consumentenbond.

Bovendien is het Standaard TV-abonnement makkelijk uit te breiden met vele interessante zenders. Maar met kabeltelevisie kunt u nog meer. Zo bestelt u de nieuwste films en series met een druk op uw afstandsbediening en kijkt u gemiste programma’s gewoon later terug. Voortaan kijkt u wat u wilt, wanneer u wilt, in de allerbeste kwaliteit! Deze optie kan tot een beperkt aantal tv’s per huishouden en is dan ook met name geschikt voor grote huishoudens. Bijvoorbeeld met kinderen.

Wat heeft u nodig voor digitale tv?
een tv-abonnement en kabelaansluiting.
een televisie met minimaal een scartaansluiting.
een digitale ontvanger (smartcard is inbegrepen), hiervoor worden eenmalige extra kosten gerekend per digitale ontvanger.
naast de digitale zenders blijft u uiteraard ook de analoge zenders ontvangen, op alle toestellen in huis.

Televisiekijken zonder extra kastje (CI+)
CI+ is een module die u rechtstreeks in (een door de kabelaanbieder gecertificeerde) televisie steekt. Zo kijkt u digitale tv zonder apart kastje voor digitale tv. U kijkt in de beste kwaliteit, namelijk High Defintion (HD). Hierbij kunt u met de afstandsbediening van uw televisie de tv bedienen. Er is dan geen mogelijkheid om ook op te nemen.
Digitale televisie via de schotel:

Met een schotel van bijvoorbeeld CanalDigitaal ontvangt u honderden Nederlandse en buitenlandse televisie- en radiozenders via de satelliet. Voor de Nederlandse zenders heeft u een abonnement op één van de pakketten nodig. Bijvoorbeeld een abonnement op het FamilieHD-pakket met de beste zenders voor groot en klein. U krijgt veel gratis zenders, doordat deze worden opgenomen in de zenderlijsten.

Volgens de consumentenbond is de beste HD-kwaliteit voor televisie gemeten bij de schotel.
De standaardbeeldkwaliteit via de schotel is beter dan die bij Digitenne of bij de kabel. Ook ontvangt u via de satelliet veel meer zenders. Bovendien ontvangt u via de satelliet een enorm aantal zenders in superieure HD-kwaliteit.

Drie satellieten op 36.000 kilometer
CanalDigitaal maakt gebruik van drie satellieten die zich op 36.000 kilometer van de aarde bevinden. De drie satellieten zenden verschillende zenders uit. Door een schotel met dubbele kop (Duo-LNB) of de TripleSat-schotel te laten installeren, ontvangt u alles. Met de satellietapparatuur van CanalDigitaal ontvangt u standaard alle Nederlandse (HD-)zenders. Met de TripleSat-schotelantenne ontvangt u als extra een groot aantal vrij te ontvangen Britse (HD-)zenders. Op diverse plekken te bevestigen.

De schotels hebben een doorsnede van 64 centimeter, die geplaatst kan worden op diverse plekken op, aan of rondom het huis. Bijvoorbeeld op het dak van een aanbouw, aan de gevel, in de tuin of aan het balkon. Als er maar vrij zicht is op het zuiden.

Dit pakket is uitermate geschikt voor huishoudens die veel naar buitenlandse zenders kijken en voor huishoudens die in een afgelegen gebied wonen waar ADSL en kabel niet geleverd kunnen worden. U kunt hierbij maximaal 3 tv’s aansluiten.

Hoofdkantoor

Handelsweg 8A
9804 TK Noordhorn

Contactgegevens

Tel. 085 – 0215 888
info@directbespaaradvies.nl

© 2019. Direct Bespaar Advies. All rights reserved - Privacyverklaring - Disclaimer | Designed by GWsites