Vaste telefonie

Voor zakelijk vaste telefonie zijn er meerdere mogelijkheden voor een goede telefonieverbinding

Maatwerkadvies
Vast bellen

Voor zakelijk vaste telefonie zijn er meerdere mogelijkheden voor een goede telefonieverbinding. De meest gebruikte is VoIP.

 

VoIP
VOIP staat voor Voice Over Internet Protocol en is de verzamelnaam voor het spraakverkeer via internet. Met VoIP wordt spraak gedigitaliseerd en in datapakketjes via internet verzonden en vervolgens weer in spraak omgezet. U heeft dan ook geen aparte telefoonlijn meer nodig en uw personeel is een stuk mobieler. Telefoonnummers kunnen op elke gewenste plek op kantoor, maar ook thuis worden gebruikt. Hierdoor is het voor uw bedrijf mogelijk om aanzienlijk te besparen door afname van het aantal telefoonlijnen, vermindering van gesprekskosten en een grote toename van flexibiliteit.

 

Laat u adviseren door Direct Bespaar Advies

Direct Bespaar Advies zoekt graag met u uit of u nog goedkoper of op een betere manier vast kunt bellen. Hierbij kijken we naar het belgedrag van uw organisatie en de volledige infrastructuur. Op basis van deze informatie brengen we een onafhankelijk maatwerkadvies uit. U kunt nu alvast uw facturen insturen via onze contactpagina, zodat we direct voor u aan de slag kunnen.

Onze aanbieders
Gerenommeerde zakelijke aanbieders